Christmas Party EOS-KSI

Locatie: Biavati Events, Bucuresti
Data: 16 decembrie 2017

Cabina foto PicMe a fost prezenta la petrecerea de Craciun a companiei Eos-Ksi! Super distractie cu oameni deosebiti! Fotografiile vorbesc de la sine!

Alexandra&Radu

Locatie: AMG Events, Bucuresti
Data: 23 septembrie 2017

O nunta resusita trebuie sa contina obligatoriu cabina foto PicMe. Invitatii s-au distrat si fotografiat la nunta lui Radu si a Alexandrei toata noaptea!

Andrei & Elena

Locatie: Vivolis, Bucuresti
Data: 16 septembrie 2017

Cabina Foto PicMe pune pret pe amintiri! La cel mai frumos eveniment din viata lui Andrei si al Elenei, invitatii s-au distrat pe cinste. Noi am surprins tot!

Anamaria & Catalin

Locatie: Del Mar Ballroom, Constanta
Data: 19 august 2017

La nunta Anei si a lui Catalin distractia a fost surprinsa de cabina foto PicMe! Casa de piatra, oameni frumosi si veseli!

Carmen & Rares

Locatie: Niko Balroom, Bucuresti
Data: 2 septembrie 2017

Cabina foto PicMe va doreste o casnicie fericita presarata cu loialitate, respect si multa iubire! Casa de piatra, Carmen si Rares!

Botez Cezar Marin

Locatie: Amberly Hall Lights, Bucuresti
Data: 3 septembrie2017

Micutul Cezar Marin a avut parte de o petrecere extrem de reusita si Cabina Foto PicMe a fost acolo ca sa surprinda tot! 

Despre PicMe

Photo-booth-ul nostru dispune de cea mai moderna tehnologie si va ofera o gama variata de posibilitati in ceea ce priveste formatul printurilor..Mai mult

Detalii Contact

Ne gasesti la:

phone (+40) 723 099 471
email contact[at]foto-cabina.ro

inchiriere cabina foto

Pentru a va oferi servicii mai bune, Foto-Cabina.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.