Despre

PicMe este cabina foto deschisa, ideala pentru evenimentul tau. Cabina foto de inchiriat PicMe are un design modern, atragator si se integreaza perfect in decorul petrecerii dvs. Fie ca este vorba despre o nunta, o petrecere privata sau corporate, cabina foto PicMe va oferi o experienta unica si de neuitat invitatilor dvs.

Suntem printre putinele cabine foto de pe piata care ofera posibilitatea printarii pe format strips.

formate

Fiind o cabina deschisa, PicMe surprinde momente extraordinare pentru un numar mare de persoane, care se pot fotografia in acelasi timp.


In timp ce voi va distrati, noi ne ocupam de amintirile voastre. Indiferent de eveniment, cabina foto PicMe va va pune intotdeauna la dispozitie servicii de calitate.

Vezi servicii

 

desprePhotobooth-ul nostru dispune de cea mai moderna tehnologie si va ofera o gama variata de posibilitati in ceea ce priveste formatul printurilor si serviciile adiacente.

Despre PicMe

Photo-booth-ul nostru dispune de cea mai moderna tehnologie si va ofera o gama variata de posibilitati in ceea ce priveste formatul printurilor..Mai mult

Detalii Contact

Ne gasesti la:

phone (+40) 723 099 471
email contact[at]foto-cabina.ro

inchiriere cabina foto

Pentru a va oferi servicii mai bune, Foto-Cabina.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.